Gülen’in Ölümü Sonrası Hakan Şükür’den Dikkat Çeken Mesaj!

Sabah saatlerinde FETÖ lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberi Türkiye’yi sarstı. Firari FETÖ’cü Hakan Şükür, Gülen’in ölüm haberi sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımla tepkilerin odağı oldu.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in sabah saatlerinde öldüğü haberi Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Gülen’in ölüm haberi, FETÖ'ye ait haber siteleri tarafından duyurulurken, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, terörist başının çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybettiği iddiasını paylaştı.

HAKAN ŞÜKÜR’DEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

15 Temmuz darbe girişiminden önce ABD’ye kaçan firari FETÖ mensubu eski futbolcu Hakan Şükür, Gülen’in ölüm haberi sonrası sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden bir paylaşımda bulundu. Şükür, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve adaleti ile muamele etsin herkese."

Şükür’ün bu paylaşımı, sosyal medyada büyük tepki toplarken, FETÖ lideri Gülen’in ölümüyle ilgili olarak firari örgüt üyelerinin nasıl bir tutum takınacağı merak ediliyor.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN FETÖ BAĞLANTILARI

Hakan Şükür, FETÖ'nün futbol yapılanmasındaki en kritik isimlerden biri olarak biliniyor. 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden önce ABD'ye kaçan Şükür, o tarihten itibaren firari olarak aranıyor. Ekim 2016’da, FETÖ üyelerinin kullandığı ByLock yazışmaları arasında Şükür’ün de bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Ayrıca, 2017 yılında Galatasaray Kulübü, Hakan Şükür ve Arif Erdem’i üyelikten ihraç etti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin verdiği fahri doktora unvanı ve devletten aldığı madalya ve nişanlar da Şükür’den geri alındı.

GÜLEN’İN ÖLÜMÜ FETÖ İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?

Fethullah Gülen'in ölüm haberiyle birlikte örgütün geleceği konusunda büyük soru işaretleri ortaya çıktı. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Gülen’in liderlik mücadelesinin odağındaki isimler arasında, örgüt içinde yeni bir çatışma çıkabileceği ve FETÖ’nün dağılma sürecine girebileceği konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.