Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li üye için ihraç talebi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ilişki iddiaları öne süren gazeteci Ebru Küçükaydın, partisinin İl Disiplin Kurulu'na kesin ihraç talebiyle sevk edildi. CHP, asılsız ve partiyi küçük düşürücü iddiaların kabul edilemez olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ilişki yaşadıkları ve bebek aldırdıkları yönünde iddialar öne süren CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın, partisinin İl Disiplin Kurulu’na kesin ihraç talebiyle sevk edildi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 3 Ekim 2024'te bir parti üyesinin, Özel ve partili bir belediye başkanı hakkında bazı iddialar içeren yazılarının kamuoyunda tartışma yarattığını duyurdu.

"Partimizi kamuoyunda küçük düşürecek asılsız iddialar"
Açıklamada, "Genel başkanımız ve partili bir belediye başkanı hakkında hiçbir delile dayanmayan, partimizi küçük düşürücü iddialar öne sürüldüğü tespit edilmiştir. Bu sebeple, CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız kararla, söz konusu yazıyı yayınlayan Ebru Küçükaydın adlı üyemiz, tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı da, ihraç talebinin kendilerine ulaştığını ve durumu disiplin kuruluna havale ettiklerini belirtti.

Küçükaydın, 2018 genel seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili adayı olarak gösterilmiş, 2020 yılında ise CHP'nin 37. Olağan Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer aldığı iddia edilmişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.