Gülse Birsel pek 'radikal': 'Evet' ya da 'Hayır' beni zerre kadar...

Hürriyet yazarı Gülse Birsel, referandum öncesi "evet" veya "hayır"ın kendisini zerre kadar ilgilendirmediğini açıklayarak, "'Evet!', 'Hayır!' diye herkesin bağırıp durduğu şu günlerde, siyasetten feci sıkılmış, tartışmalara...

Hürriyet yazarı Gülse Birsel, referandum öncesi "evet" veya "hayır"ın kendisini zerre kadar ilgilendirmediğini açıklayarak, "'Evet!', 'Hayır!' diye herkesin bağırıp durduğu şu günlerde, siyasetten feci sıkılmış, tartışmalara ilgimi kaybetmiş, sadece film seyretmeye karar vermiş biriyim ve çok radikal bir laf edeceğim: Evet veya hayır çıkması beni artık zerre kadar ilgilendirmiyor!" dedi.

Bu sözlerin ardından bir de akıl dağıtma çabasına giren Birsel, "Düşman yok karşınızda! Yabancı ülkede karşılaşsanız “Aaa Türk müsünüüüz?'' diye üzerine atlayıp sohbet edeceğiniz, yol soracağınız, tavsiye alacağınız vatandaşınız var! Vatan haini filan yok. Bir anayasa taslağını beğenmiş veya beğenmemiş insanlar var sadece. Mantıklı, makul, sakin, nazik olun! Allah akıl vermiş, nerede o kardeşim? Kullansana arada? Biraz uzun vadeli düşünsene yahu! Siyasetçi, bunu sana diyorum, gözünü kaçırma!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde