Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' Hayranlarına Müjde: Diziye Dair İlk Detayları Açıkladı

Türkiye televizyon tarihinin ikonik yapımlarından biri olan ‘Avrupa Yakası’ dizisi, yıllar sonra bile popülerliğini koruyor ve çeşitli iddialar sık sık gündeme geliyor. Dizinin sevilen oyuncusu ve yapımcısı Gülse Birsel, bu iddialara noktayı koydu ve dizinin geleceği hakkında net açıklamalar yaptı.

GÜLSE BIRSEL'DEN 'AVRUPA YAKASI' HAKKINDA AÇIKLAMA: GERI DÖNÜŞ 10 YIL SONRA MÜMKÜN

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' dizisinin geleceği hakkında merakla beklenen soruya yanıt verdi. Bir davette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Birsel, dizinin yeniden çekileceğine dair ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

Birsel, "Şu anda ‘Avrupa Yakası’ ile ilgili böyle bir projemiz bulunmuyor. Belki 10 yıl sonra böyle bir şey olabilir, ancak şu an için bu yönde bir planımız yok" şeklinde konuştu.

Gülse Birsel, dizinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hala güncel olduğunu ve bu sebeple yeni projelere odaklandıklarını belirtti. "Dizi, başladığı günden bu yana taze kalmayı başardı. Bu yüzden tekrar çekmek için şu an herhangi bir düşüncemiz yok. Belki 10 yıl sonra bu fikri tekrar değerlendiririz, ancak şu an için böyle bir niyetimiz bulunmuyor" dedi.

Birsel’in bu açıklamaları, ‘Avrupa Yakası’ hayranları tarafından dikkatle karşılanırken, dizinin gelecekteki olası projelerinin ne zaman gerçekleşeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.