Gülse Birsel'den Müjdeli Haber Geldi!

Ünlü senarist Gülse Birsel, haberi duyurdu! Aile Arasında 2 için müjdeyi hemen verdi. Sevilen yapımın ikinci filmi için hazırlıkların başladığını resmen açıkladı! Gülse Birsel, son dakika gündemi ile konuştu!

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı "Aile Aranda"nın ikinci filminin hazırlıklarına başlandı. Ünlü senarist, verdiği röportajda devam filminin hikayesini bulduğunu ve senaryoyu yaz aylarında yazacağını duyurdu. Gülse Birsel proje hazırlıklarının başladığını ve yakında bütün detayların resmi olarak açıklanacağını da duyurdu!

GÜLSE BİRSEL'DEN HABER VAR!

1 Aralık 2017'de vizyona giren "Aile Arandat" toplam 5 milyon 289 bin 51 izleyici tarafından izlendi. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği film, tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasında onuncu sırada yer alıyor. Başrollerinde Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Devin Özgür Çınar, Su Kutlu ve Denğlu Haözzao yer aldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.