Gülşen, uğradığı cinsiyetçi saldırılara sessiz kalmadı: Sadece kendim karar veririm

Konserinde giydiği kıyafet nedeniyle hedef gösterilen şarkıcı Gülşen, “Nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece lakin sadece kendim karar verebilirim” dedi.

Önceki günlerde Alaçatı’da müzikseverlerle buluşan şarkıcı Gülşen, sahne kıyafeti nedeniyle cinsiyetçi saldırılarla karşı karşıya kaldı. Gülşen, kendisine yönelik hedef göstermelerin ardından Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, “Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece lakin sadece kendim karar verebilirim” dedi.

“Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı lakin en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu.”

“Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece lakin sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi.”

“Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kadın Haberleri

Manisa'da kadın cinayeti: Eşini tüfekle öldürüp intihar etti
Kasiyerlik yapan 35 yaşındaki Şeyda Ateş 42 erkek rakibini geride bırakıp, muhtar oldu
Ayşenur Bedel ölümünde şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti
Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Erzurum’da erkek şiddeti: Hemşire eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü