Gülyalı'da Şehit Düşen Çangır İçin Erdoğan'dan Anlamlı Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde motosiklet kazasında şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde motosikletin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'ın ailesine taziye mesajı gönderdi. Şehit Çangır'ın, görev başında yaşadığı talihsiz olay sonrası hayatını kaybetmesi, ülke genelinde derin bir üzüntüyle karşılandı.

Erdoğan, Çangır'ın ailesine hitaben gönderdiği mesajında, şehidin fedakarlığının takdirle anıldığını ve milletin bu acı günlerinde ailelerinin yanında olduğunu belirtti. Erdoğan, mesajında "Şehidimizin aziz hatırası, milletimiz için her zaman yaşamaya devam edecek. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından yapılan açıklamalarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit ailesine duyduğu derin üzüntü ve destek mesajı, halk arasında büyük takdir topladı. Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın ailesine de benzer şekilde taziye mesajları iletildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu adımı, ulusal birlik ve beraberlik vurgusunu güçlendirirken, şehitlerin anısına duyulan saygıyı ve milletin acısını paylaşma sorumluluğunu gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.