Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı

Ticaret Bakanlığı, gümrükte terk edilen üç çift Michael Jordan imzalı spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkardı. Ancak, ihale süresince hiçbir teklif gelmedi. Ayakkabılar yeniden ihaleye çıkarıldı, ancak şu ana kadar teklif veren olmadı.

Ticaret Bakanlığı, gümrükte terk edilen ve efsanevi basketbolcu Michael Jordan'a ait olduğu belirtilen üç çift spor ayakkabıyı satışa çıkardı. İlk ihalede beklenen ilgiyi görmeyen ayakkabılar, yeniden ihaleye çıkarıldı, ancak şu ana kadar bir teklif alınmadı. Jordan'ın geçmişte giydiği benzersiz ayakkabılar, spor ve koleksiyon tutkunlarının dikkatini çekiyor.

Ticaret Bakanlığı, gümrük işlemlerinin tamamlanmadığı için terk edilen üç çift eski ABD'li basketbolcu Michael Jordan imzalı spor ayakkabıyı, mevzuata uygun bir şekilde satışa çıkardı. Bu koleksiyonluk spor malzemeleri, ilgi çekici bir kategoriye dahil edildi.

NBA'nin efsane isimlerinden Michael Jordan'a ait olduğu belirtilen bu üç çift spor ayakkabı, 15 Nisan'da ihaleye çıkarıldı ve satış bedeli olarak 5 milyon lira belirlendi. Ancak, ihale süresince herhangi bir teklif gelmedi. Buna rağmen, Ticaret Bakanlığı ayakkabıları yeniden ihaleye çıkardı ve şu ana kadar teklif veren olmadı.

Geçen yıl, Michael Jordan'ın 1998 NBA final maçında giydiği ayakkabı bir açık artırmada 2,2 milyon dolara satıldı. Bu ayakkabı, şimdiye kadar satılan en pahalı spor ayakkabı unvanını taşıyor. Jordan'ın kariyerinin başlarında giydiği bir başka spor ayakkabı ise 2021'de yapılan bir açık artırmada 1,47 milyon dolara satıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı