Gümüşhane’de iki aracın karıştığı kazada 4 yaralı

Gümüşhane'de yaşanan trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri müdahalede bulundu. Yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gümüşhane'de yaşanan trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı. Hacıemin Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Salih Sert'in yönetimindeki Opel marka otomobil ile Selamet Mutaf'ın kullandığı Peugeot marka hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

4 KİŞİ YARALANDI

Kazada, araç sürücüleri Salih Sert ve Selamet Mutaf ile otomobilde bulunan Hünanur Kaanoğlu ve hafif ticari araçta bulunan Neriman Mutaf yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri müdahalede bulundu. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan değerlendirmelerde, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirlendi.

KAZA SONRASI TRAFİK KAPANDI, TEMİZLENEN YOL AÇILDI 

Kaza nedeniyle Gümüşhane-Trabzon karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Ancak, ekiplerin yoğun çabaları sonucunda temizlenen yol tekrar trafiğe açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı