Gündoğmuş'ta Şok Cinayet: Eski Din Görevlisi Uçurumda Bulundu!

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde, eski din görevlisi Mustafa Keyik'in cesedi uçurumda bulundu. Üç kişi, cinayeti kaza gibi göstermeye çalışırken, detaylar kan donduruyor.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde, eski din görevlisi Mustafa Keyik'in (46) cesedi bir uçurumda bulundu. Keyik'in öldürülmesiyle ilgili olarak M.S. (19) ile amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak tutuklandı. Olayın araştırmaları, cinayetin kaza gibi gösterilmeye çalışıldığını ortaya koydu.

OLAYIN GELİŞİMİ

Geçen hafta cumartesi günü, bir kişi 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak Gündoğmuş ilçesi Köprülü Mahallesi Hacı Beleni mevkiinde uçurumda bir ceset gördüğünü bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, uçurumdan çıkarılan cesedin Mustafa Keyik'e ait olduğu ve başının arkasından tüfekle vurulduğu tespit edildi. Keyik'in kamyoneti de uçurumun kenarında, yolda yamaca çarpmış bir şekilde bulundu.

SORUŞTURMA VE GÖZALTILAR

Gündoğmuş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin desteğiyle devam etti. Yapılan araştırmalarda, Mustafa Keyik'in bir süredir M.S. ile gönül ilişkisi yaşadığı belirlendi. Jandarma, M.S. ve toplamda 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

CİNAYET PLANI ORTAYA ÇIKTI

İfadeleri alınan şüphelilerin verdiği bilgiler doğrultusunda, Mustafa Keyik'in M.S., amcası Fedai Solak ve kuzeni Tolga Solak tarafından planlanarak öldürüldüğü ve cesedinin uçurumdan atıldığı anlaşıldı. Şüphelilerin, olayı kaza gibi göstermek amacıyla Mustafa Keyik'in kamyonetini, cansız bedeninin atıldığı noktada yolun yamacına çarptırıp kaçtıkları tespit edildi.

ADALET YERİNİ BULUYOR

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler, Gündoğmuş adliyesine sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan M.S., Fedai Solak ve Tolga Solak tutuklandı; diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.