Güneş ağır yenilgi ardından özür diledi: 'Bundan daha kötü oyun olamaz'

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe'ye 2-1 yenildikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Göztepe'nin 28. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen maçı uzatma dakikalarında kazanmasını değerlendiren Güneş, rakiplerinin maçı daha çok istediğini ifade etti.

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe'ye 2-1 yenildikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Göztepe'nin 28. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen maçı uzatma dakikalarında kazanmasını değerlendiren Güneş, rakiplerinin maçı daha çok istediğini ifade etti. Hem savunma hem de hücumda eksiklikler yaşadıklarını ve birçok hata yaptıklarını belirten Güneş, oyunculara sorumluluk verenin kendisi olduğunu vurgulayarak bu durumu üstlendi.

Açıklamasında, "Taraftarlarımızdan ve futbolseverlerden özür diliyorum. Bu kadar kötü bir performans olamaz," dedi. Ayrıca, "Maçın sonuna baktığımızda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kötü bir mağlubiyet aldık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bizim rakip kaleye gidemememiz olumsuz bir durumdu. İlk yarıyı tamamen kaybettik. Değişikliklerle olumlu bir görünüm elde ettik ama yeterli olmadı. Rakip tekrar öne geçti ve çok daha istekli bir oyun sergiledi," şeklinde konuştu.

"SÖYLENECEK SÖZ BULAMIYORUM"

"Biz ne ofansif ne de defansif başarılı olamadık. Kötü bir oyun, kötü sonuç. Söylenecek söz bulamıyorum çünkü sorumlusu benim. Çünkü oyunculara bu görevi benim. Top kayıplarımız, pas hatalarımız, rakipten top kazanma düşüncemiz gibi futbolun birebir ofansif ve defansif pozisyonlarında eksik kaldık."

"BUNDAN DAHA KÖTÜ BİR OYUN OLAMAZ"

"Göztepe'yi tebrik etmek lazım. Bizim için ne kadar kötü bir tablo varsa, onlar için iyiydi. Çok büyük bir hayal kırıklığı. Hem taraftarlardan hem futbolseverlerden özür diliyorum. Bundan daha kötü bir oyun olamaz. 65 dakika 10 kişi kalan rakibin direncini kıracak daha fazla iş yapmamız lazımdı. Yapmamız gereken hiçbir şeyi yapamadık. Oyunculara görevi veren benim, sorumlusu da benim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.