Güneş gözlüğü tartışmasında, oğlunun 15 yaşındaki arkadaşını öldüren baba tutuklandı

Güneş gözlüğü yüzünden çıkan tartışmada, oğlunun 15 yaşındaki arkadaşını acımadan öldüren baba tutuklandı. Çıkan tartışmada oğlunun arkadaşını öldüren baba mahkemeye sevk edilmiş oldu. Ne kadar ceza alacağı bilinmiyor...

Konya'da, üvey oğlu B.Ç'nin (15) kavga ettiği Süleyman Armıtdalı'yı (15) karnından bıçaklayan baba Sebahattin İnce (48), tutuklandı. Kavganın, Süleyman Armıtdalı'nın B.Ç'nin güneş gözlüğünü alıp iade etmemesi üzerine başladığı ortaya çıktı.

Olay, Salı günü saat 16.00 sıralarında Meram İlçesi Çaybaşı Mahallesi Tahtatepen Caddesi üzerinde meydana geldi. Süleyman Armıtdalı ve arkadaşı B.Ç. Aralarında kavga çıktı. B.Ç, mekandan ayrıldıktan sonra durumu üvey babası Sebahattin İnce'ye anlattı. Sebahattin İnce, kavganın olduğu yere giderek Süleyman Armıtdalı'yı karnından bıçakladı. Yaralı Armıtdalı, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından Sebahattin İnce, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Süleyman Armıtdalı, tedavi gördüğü hastanede dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Armıtdalı'nın naaşı, otopsinin ardından yakınları tarafından bulunarak Saraçoğlu Mezarlığı'na defnedildi.

Olay iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Videoda Sebahattin İnce'nin Süleyman Armıtdalı ile karşı karşıya geldiği, kısa bir sohbetin ardından kamera köşesinden çıkıp belinden bıçak alıp Armıtdalı'yı yaraladığı, ardından kaçtığı ve Armıtdalı'nın da yaralı olarak Sebahattin İnce'nin peşinden koşmaya çalıştığı görülüyor.

Olayın ardından tutuklanan Sebahatt İnce B.Ç'nin oğlunun ifadesi kaydedildi. M.Ö İfadesinde şunları söyledi: "Olaydan bir süre önce Süleyman güneş gözlüğümü aldığı için kavga etmiştik. Birbirimizi bulduk. "Olayı babama anlattım, çok sinirlendi." dediği öğrenildi.

Mahkeme, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sebahattin İnce'yi tutukladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.