Günlerdir aranan Narin'in cansız bedeni bulundu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, jandarma ekipleri tarafından evine 3 kilometre uzaklıkta bir dere yatağında bulundu. Bu üzücü olay, geniş çaplı arama çalışmalarının 19. gününde sonuçlandı.

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta Kur’an kursundan döndükten sonra kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmaları maalesef acı bir sonla neticelendi. Küçük kızın cansız bedeni, jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Narin'in bedeni, evine yaklaşık 3 kilometre mesafede, bir dere yatağında, çuval içinde bulundu. Arama çalışmaları, kaybolduğu mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki bir gölette yoğunlaşmış ve bugün itibarıyla 19. gününde sonuçlanmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Jandarma ekiplerimiz bu acı haberi bize verdi. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun," ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Narin'in 10 saat süren otopsisi sona erdi! Cenaze aileye teslim edilmedi