Gürcistan Başbakanı Kobakhidze, Ukrayna'daki savaşın sonlanacağı tarihî açıkladı!

Son dakika! Gürcistan Başbakanı o tarihi açıkladı. Savaşın biteceği net tarihi söyledi. Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Ukrayna'da devam eden savaşının gelecek yıl bitmesini beklediklerini söyledi.

Başbakan Kobakhidze, Gürcistan "Imedi" televizyonunda iç ve dış politika, bölgesel ve küresel kalkınma konularının ele alındığı bir konuşma yaptı.

Kobakhidze, ABD ile Gürcistan arasındaki ilişkilerde "Yurt Dışında Şeffaflık" yasasının bir sonucu olarak ortaya çıkan sorunların çözülmesinden bahsetti.

Kobakhidze, ABD'nin Gürcistan'ın ortağı olduğuna dikkat çekerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin yeniden başlatılması gerektiğini söyledi.
Ülkeler arasındaki ilişkilerin başlayabilmesi için öncelikle ABD'de başkanlık seçimlerinin yapılması ve Ukrayna'daki savaşın sona ermesi gerektiğini söyleyen Kobakhidze, şunları söyledi:

"Her halükarda, ister bir hükümet (ABD'de) ister başka bir hükümet olsun, (Ukrayna'daki) savaşın gelecek yıl sona ereceğini ve ister 'demokratik' ister 'Cumhuriyetçi' olsun herhangi bir hükümetle ilişkilerin sona ereceğini düşünüyorum. arttırmak. savaş sonrasına ertelenebilir." Amerika bizim ortağımız ve biz hazırız. Önemli olan bir sonraki adımı görebilmemiz. Doğru adımlar atılırsa ilişkinin sürdürülmesine hiçbir şey engel olamaz. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.