Gürcistan'ın yıldız futbolcusu Kvaratskhelia açıkladı! 'Türkiye maçı en önemli maçımız'

Khvicha Kvaratskhelia, Türkiye maçında ülkece tüm olacaklarını altını çizdi. Kvaratskhelia, 'Gürcistan'da herkes ilk maçımızı bekliyor. Duygu yüklüyüz. En önemli maç olarak gördüğümüz Türkiye karşılaşmasına elimizden geldiğince hazırlanıyoruz. Çünkü başladığımız ruh haliyle yola devam edeceğiz.'

Euro 2024 F Grubu'nda ilk maçında Türkiye karşısında milli takıma yükselen Gürcistanlı yıldız Khvicha Kvaratskhelia, turnuvaya iyi bir başlangıç ​​yapmak istediklerini söyledi.

Napoli'de İtalyan milli takımında forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Kvaratskhelia, Gürcistan milli takımının tarihinde ilk kez katılacağı Avrupa Şampiyonası'nı UEFA'nın internet sitesine anlattı.

Şampiyonaya katılmanın her Gürcü vatandaşının hayali olduğunu ve bunu başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Kvaratskhelia, şöyle konuştu: "Buraya sırf katılmak için gelmedik, tarihe yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Euro 2024. Tamamen turnuvaya odaklanmış durumdayız. Gürcistan'da herkes ilk maçımızı sabırsızlıkla bekliyor. Duygularla doluyuz. En önemli maç olduğunu düşündüğümüz Türkiye maçına elimizden geldiğince hazırlanıyoruz. Çünkü başladığımız ruhla devam ediyoruz. 18 Haziran'da Gürcistan'ı bir bütün olarak görüp kazanmaya çalışacağız. Umarım yarış lehimize sonuçlanır ve hedefe ulaşırız. "Her takım gibi bizim de ilk hedefimiz grup aşamasını geçmek ve bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"HERKESİ YENEBİLECEK HARİKA BİR TAKIM OLUŞTURURDUK"

dedi. Takımın kimyasının üst seviyede olduğunu belirten Kvaratskhelia, şunları söyledi: "Tecrübeli ve genciz. Oyunculardan oluşan bir takımımız var. Herkese karşı mücadele edebilen büyük bir takım haline geldik. Guram Kashia gerçek bir kaptan. Liderlik yapıyor. gerçek bir kaptanın saha içinde ve dışında yapması gereken her şeyi sağlar. Genç oyuncuları her gün çok çalışmaları konusunda uyarıyor." EURO 2024'te oynamaktan büyük mutluluk duyacağını kaydetti. Kvaratskhelia ise şunları kaydetti: "Takımdaki rolümden dolayı çok fazla sorumluluğum var ve iş bittiğinde minnettar olacağım. Tamamlandı. Tamamlandı Takdir edilir. Gürcistan'da ülkenin en iyisi olabilecek birçok futbolcu var ama biz takım olmaya çalışıyoruz ve bireysel başarı artık bizim için daha az önemli. "Turnuvada unutulmaz anlar ve ömür boyu sürecek duygular yaşayacağız" dedi.

Türkiye ile Gürcistan, F Grubu'nun ilk maçında 18 Haziran Salı günü saat 18:00'de (GMT+3) karşı karşıya gelecek. ). ) Dortmund, Almanya'daki BVB Stadyumu'nda..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.