Gürsel Tekin'den yanıt: Taksim'de kendimi asmazsam dünyanın en aşağılık adamıyım

CHP'li Gürsel Tekin, Gülen'le görüşen vekillerden biri olduğu iddiasına "Değil Gürsel Tekin’in, ailemin içinden herhangi birinin fotoğrafını paylaşsınlar, Taksim Meydanı’nda kendimi asmazsam dünyanın en aşağılık adamıyım"...

CHP'li Gürsel Tekin, Gülen'le görüşen vekillerden biri olduğu iddiasına "Değil Gürsel Tekin’in, ailemin içinden herhangi birinin fotoğrafını paylaşsınlar, Taksim Meydanı’nda kendimi asmazsam dünyanın en aşağılık adamıyım" yanıtı verdi.

CHP Milletvekili Gürsel Tekin'den, Sabah yazarı Mahmut Övür'ün "CHP'li Umut Oran, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak ve Sabahat Akkiraz Gülen'le Pensilvanya'ya görüşmeye gitti, fotoğrafları var" iddiasına yanıt geldi.

Gürsel Tekin hakkındaki iddiaya ilişkin "Size 3 gün süre. Bilgi kaynağınız o aşağılık kimse, bunu bilmek istiyoruz. Yazmazsanız yargıya gideceğim. Yargıda paylaşacağım çok şeyler var, onu da sen çok iyi biliyorsun. Pensilvanya’ya gidişimi merak etmiş olabilirsin. Hadi beni aramadın. THY’ye sormaz mısınız? Tekin Ailesi’ni bir araştırın. Kimdir, nedir, kimin nesidir? 200’e yakın birinci derecede sayabileceğim akrabam var. Çekirdek aile dediğimiz Tekin Ailesi’ne baktığımızda bir tek kişi bu çetelerle görüşmüş mü? Bir kere fıtratımız kabul etmez ya! Falan cemaat, filan cemaat noktasını boş verin. Bizim cemaatimiz, kıblemiz belli. Tek cemaatimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün altı oklu Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bunun dışında herhangi bir cemaatle, sorunum da yok. Cemaatler aynı zamanda bir sosyal olgudur, bu başka bir şey. Değil Gürsel Tekin, ailemin içinden herhangi birinin fotoğrafını paylaşsınlar, Taksim Meydanı’nda kendimi asmazsam dünyanın en aşağılık adamıyım" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor