Gürültü uyarısı canından etti

İstanbul Bahçelievler'de 3 çocuk babası Temel Arslan, gece yarısı evlerinin önünde gürültü yaptıkları için uyardığı gruptaki 17 yaşındaki S.Y. tarafından eşinin gözleri önünde başından silahla vurularak öldürüldü.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Temel Arslan'ın eşi N.A. önceki gece saat 2.30'da evlerinin önündeki gürültü yapan gençleri uyardı. Gürültü bitmeyince Temel Arslan, eşi N.A ile birlikte aşağı indi. Gençler ile çift arasında tartışma çıkarken, gruptakiler Arslan'a bıçakla saldırdı. Daha sonra S.Y. adındaki katil zanlısı, Temel Arslan'a başından ateş etti. Temel Arslan ilk müdahalenin ardından götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada bir tabanca ve kovan bulurken, sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini de topladı. Polis ekipleri, olayın ardından yaptıkları araştırmada, grup içinden Temel Arslan’a ateş eden kişinin S.Y. olduğunu saptadı. Ekipler, düzenledikleri operasyonda S.Y., kavga sırasında Arslan’a bıçakla saldıran Hüseyin B. ve E.G.’yi (17) gözaltına aldı. 3 kişi Emniyet’te sorguya alınırken, olaya karışan bir kişinin de arandığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı