'Güzel Aşklar Diyarı' 23 Eylül’de Başlıyor!

Kanal D'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi 'Güzel Aşklar Diyarı', 23 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Özgür Emre Yıldırım'ın da yer aldığı dizi, genç yaşına rağmen birçok yapımda rol alan Yıldırım’ın “Cihangir Alaca” karakteri ile dikkat çekecek.

Güzel Aşklar Diyarı’ndan İlk Detaylar: Özgür Emre Yıldırım’ın Rolü ve Dizinin Yenilikleri

Herkesin merakla beklediği "Güzel Aşklar Diyarı" dizisi, 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu dizi, oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çekiyor.

Özgür Emre Yıldırım’dan İddialı Açıklamalar

Dizinin önemli karakterlerinden biri olan "Cihangir Alaca"yı canlandıracak Özgür Emre Yıldırım, karakterinin kara mizah ve ironi yönüne vurgu yaptı. "Cihangir’in kara mizah yapan, ironik bir tarafı olmasını istiyorum. Benim böyle bir tarafım var. İroni ve kara mizah severim," diyen Yıldırım, rolüne kendisinden bir şeyler katmayı hedefliyor.

Kapadokya’nın Sürprizi

Yıldırım, dizi sayesinde Kapadokya’yı ilk kez görme fırsatı bulduğunu belirterek, "Kapadokya’ya ilk defa geliyorum. İç Anadolu ve Doğu Anadolu’yu çok ziyaret etme şansım olmadı. Bunu da bir başlangıç olarak görüyorum," şeklinde konuştu.

Aile İlişkileri ve Karakter Özellikleri

Özgür Emre Yıldırım, karakteri Cihangir’in hırsları nedeniyle sevdiklerini göz ardı edebileceğini, ancak kendi yaşamında böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini ifade etti. Ayrıca, dizinin en güçlü yanının draması olduğunu ve sürprizlerle dolu bir hikaye sunacağını belirtti.

Mahsun Kırmızıgül İmzalı Yapım

Med Yapım ve Boyut Film’in yapımını üstlendiği, Fatih Aksoy’un yapımcılığını yürüttüğü dizinin senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli ve diğer isimler yer alıyor.

Yayın Tarihi

"Güzel Aşklar Diyarı," 23 Eylül Pazartesi günü itibarıyla her hafta Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.