Güzellik kraliçesi seçildi, istismarcısını ifşa etti!

Kansas güzellik yarışmasında şok eden bir olay yaşandı. Yeni seçilen Kansas Güzeli Alexis Smith, kazanma konuşmasını yaparken 14 yaşından beri istismara uğradığını ve istismarcısının izleyiciler arasında olduğunu söyledi. Smith'in sözlerinin peşinden kadına destek yağdı. Salon resmen ayağa kalktı!

Bayan Kansas Alexis Smith, yarışmayı kazanıp aile içi şiddete karşı güçlü bir mesaj verdikten sonra sürpriz bir çıkış yaptı. Dinleyiciler arasında oturan eski istismarcısını işaret ederek, "Bu istismarcı bugün burada ama bu beni durduramaz. Ailemle iyi bir ilişkimiz olmalı" dedi.

Smith klinik hemşiresi olarak çalışıyor ve 'İyi ilişkiler' temalı bir yarışma kazandı. Konuşması ayakta alkışlansa da sosyal medyada da yankı buldu. Smith'in cesareti ve kararlılığı birçok kişi tarafından takdir edildi.

Genç güzellik kraliçesi daha sonra 14 yaşından beri kötü bir ilişki içinde olduğunu ve ailesinden destek aldığını açıkladı. "Acımızı davaya dönüştürmek istiyorum" diyen Smith, amacının aile içi şiddet konusunda farkındalık yaratmak olduğunu vurguladı.

Smith'in Cesareti'nin yayımlanması, aile içi şiddet mağdurlarını destekleyen kuruluşların da dikkatini çekti. Rhode Island Aile İçi Şiddete Karşı Koalisyon, Smith'in cesaretine ve gelecekteki çalışmalarına desteğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.