Güzellik Yarışmasında Birinci Oldu: Türkiye'nin En Güzel Kadınının Babası Bakın Kim Çıktı!

Dün akşam gerçekleşen Miss Turkey 2024 finali, büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmada 'Türkiye'nin En Güzel Kadını' unvanını 24 yaşındaki İdil Bilgen kazandı. Güzelliği ve zarafetiyle jüriyi etkileyen Bilgen, bu başarıyla adını tarihe yazdırmış oldu.

MISS TURKEY 2024'ÜN KAZANANI İDIL BILGEN'IN BABASI KIM?

Dün akşam düzenlenen Miss Turkey 2024 finalinde büyük bir heyecan yaşandı. 24 yaşındaki İdil Bilgen, Türkiye'nin En Güzel Kadını unvanını kazanarak Miss Universe 2024'te Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı. Final gecesi, Haliç'teki bir otelin balo salonunda yapıldı ve podyuma çıkan 20 finalist arasından Bilgen, birinci olarak seçildi.

Yarışma sonuçları sosyal medyada geniş yankı bulurken, kazanan İdil Bilgen'in babasının kimliği de ilgi odağı oldu. İdil Bilgen'in babası, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen olarak ortaya çıktı.

Mustafa Levent Bilgen, Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmaların yoğun yaşandığı Kiev'de Türkiye'nin büyükelçisi olarak görev yapıyor. 2023 yılının Ekim ayında atanmış olan Bilgen, iki ülke arasındaki barış görüşmelerinde önemli bir rol üstlenmişti. Ayrıca, 2014-2016 yılları arasında Abu Dabi Büyükelçisi olarak görev yapmış, 2011-2014 yılları arasında New York Başkonsolosu ve 2009-2011 yılları arasında Toronto Kurucu Başkonsolosu olarak da görevde bulunmuştu.

Levent Bilgen'in eşi Ayşe Karahan Bilgen, 2018 yılında vefat etmişti. İdil Bilgen'in annesini kaybettiği bilgisi ve Bilgen'in Metehan Bilgen adında bir kardeşi olduğu da dikkat çekti.

 

Final gecesinde İdil Bilgen'in başarısı, hem güzelliği hem de ailevi bağlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada çeşitli yorumlar ve tartışmalar yaşanırken, Bilgen ailesinin Türkiye'nin uluslararası temsilindeki önemli rolü de vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.