Haber kanalları 3 maymunu oynadı, Tele1 yayınladı!

Yavaş, bugün çok kritik bilgileri kamuoyu ile paylaşırken haber kanallı üç maymunu oynadı. O dakikalarda Tele1 ise Yavaş'ın basın toplantısını canlı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş hakkında 600 bin dolarlık senedin tahsili için ihtilafa düştüğü iş insanı Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçlarından iddianame düzenlendi. Yavaş, bugün çok kritik bilgileri kamuoyu ile paylaşırken haber kanallı üç maymunu oynadı. O dakikalarda Tele1 ise Yavaş'ın basın toplantısını canlı verdi.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, hakkındaki sahte senetle icra takibi yaptığı iddialarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Mansur Yavaş konuştuğu sırada yandaş A Haber "Mansur Yavaş'ın mağdur ettiği iş insanı" diye Necmettin Kesgin'i yayınlarken sadece Tele1 ve Halk Tv Yavaş'ın basın toplantısını canlı yayınladı.

İFTİRAYI GÖRDÜLER, YAVAŞ'I GÖRMEDİLER

Düzenlenen basın toplantısında haberi yapan gazete, Mehmet Özhaseki ve Ömer Çelik ile ilgili suç duyurusunda bulunacağı açıklayan Mansur Yavaş konuşurken A Haber "Mansur Yavaş'ın mağdur ettiği iş insanı" diye kanalına konuk ettiği Necmettin Kesgin'i yayınladı. Öte yandan CNN Türk AKP Çatalca adayının projelerini, NTV spor haberini, TRT Haber soygun haberini, HaberTürk Trump haberini yayınladı.

Mansur Yavaş: Senet iddiasıyla çocuk istismarını mı örtmek istiyorsunuz?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı