Habertürk yazarı Kübra Par: Hakan Fidan ve Fahrettin Altun

“Fidan iş başında”, “Meslek hastalığı” gibi espriler yapıldı."

Gazeteci Kübra Par, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İran gezisinde, MİT Başkanı Hakan Fidan'ın olmasının dikkat çektiğini belirterek, "Fidan’ın bir yanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu öteki yanında ise İletişim Başkanı Fahrettin Altun, onun yanında da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın oturuyordu.

Cumhurbaşkanı önündeki metni okurken bir ara Altun telefonuna bakmaya başladı. Fidan da yandan onun telefonunu keserken kameralara yakalandı. Dün doğal olarak bu kare üzerine epeyce geyik çevrildi. “Fidan iş başında”, “Meslek hastalığı” gibi espriler yapıldı." diye yazdı.

Pek çok kişinin yanımızda otururken mesaj atan kişiye kafa uzattığını savunan Par, "Peki Fidan canlı yayında olduğunu ve bu bakışın fark edileceğini düşünemedi mi? Görüntüleri dikkatle incelerseniz olayın aslında öyle olmadığı anlaşılıyor çünkü söz konusu anın devamında Altun telefonunun ekranını büyüterek Fidan’a gösteriyor.

Hatta ondan öncesinde daha dikkat çekici bir detay var. Altun önündeki notlara bakarken bir şey fark ediyor. Önce Fidan’a sonra diğer yanında oturan İbrahim Kalın’a dönüp bir şeyler söylüyor. Ekip hareketleniyor. Birkaç saniye sonra Kalın Cumhurbaşkanı’na bir not yazıp uzatıyor.

Muhtemelen Cumhurbaşkanı’na hazırlanan notlarda bir eksik veya hata fark ettiler ve durumu nasıl düzeltebileceklerini çaktırmadan tartışmaya çalıştılar. Ben daha ziyade Cumhurbaşkanı'nın önüne koydukları notta ne yazdığını merak ettim doğrusu..." diye ifade etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi: