Hacı Boydak tahliye edildi

Kayseri'de Gülen cemaatine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tahliye oldu.Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı boydak, mahkemece tutuksuz yargılanmak...

Kayseri'de Gülen cemaatine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tahliye oldu.

Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı boydak, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kayseri'de "paralel yapı" iddiasıyla Gülen cemaatine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında 6 Mart 2016'da tutuklanan ve Ankara'daki Sincan Cezaevi'ndeBoydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın  avukatları, Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesine tahliye  başvurusunda bulundu.  Talebi değerlendiren mahkeme, adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış  yasağı getirdiği Boydak'ın tahliyesine karar verdi. Boydak'ın yargılanmasına tutuksuz devam edilecek. Aynı şekilde tutuklulğuna itiraz edilen Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak için ise mahkemeden bir karar çıkmadı. 

SAVCI KARARA İTİRAZ ETTİ 

Öte yandan, Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin tahliye  kararına itiraz etti.  FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen  soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı  olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak 6 Mart'ta tutuklanmış,  holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol  şartıyla serbest bırakılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sergen Yalçın'dan Şaşırtıcı Açıklama: Beşiktaş Sorusuna Dikkat Çeken Cevap!
Türkiye'den Vizesiz Ziyaret Edilebilecek Ülkelerin 2024 Yılı Güncel Listesi Yayınlandı!
İnci Taneleri'nin Veda Tarihi Belli Oldu! Kanal D Resmi Açıklama Yaptı!
Türkiye'de İlk Kez Yaşanıyor: 100 Bin Kişi İşsiz Kaldı!
Dikkat! Ünlü bir baharat markasında tehlikeli madde bulundu! Herkes bu ürünleri hemen atmalı!