Hacıosmanoğlu, Montella ile ayrılma iddialarına yanıt verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın görev durumu hakkında gazeteci Candaş Tolga Işık’a açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın görev durumu hakkında gazeteci Candaş Tolga Işık’a açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, Montella’nın gönderilerek yerine Şenol Güneş’in getirilmesi yönündeki iddiaları değerlendirirken, böyle bir değişikliğin kesinlikle gündemde olmadığını belirtti. Başkan, Montella’nın takımdaki görevine devam edeceğini ve bu tür spekülasyonların kulüp içi huzuru bozmaktan başka bir işe yaramadığını vurguladı. Hacıosmanoğlu, teknik kadro değişiklikleriyle ilgili kararların titizlikle alındığını ve takımın başarıya ulaşması için mevcut yönetimle ilerlemeye devam edeceklerini ifade etti.

'ASILSIZ HABERLERE İTİBAR ETMEYİN'

"Yönetim olarak Milli Takımla ilgili ne böyle bir planlama ne de düşüncemiz var. Acil çözüm bekleyen onlarca mesele var, bu tip asılsız haberlere saygınlık edilmemesini rica ediyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.