Hacıosmanoğlu, UEFA programına katıldı

UEFA'nın Cannes'da düzenlediği Üst Düzey Yöneticiler Programı'na Türkiye Futbol Federasyonu'nun üst düzey yöneticileri katıldı. Toplantıda UEFA kulüp müsabakalarının yeni formatı, hakemlik konuları ve EURO 2024'ün yönetimsel ve finansal detayları ele alındı.

UEFA'nın üye ülke federasyonlarının üst yönetimleriyle gerçekleştirdiği UEFA Üst Düzey Yöneticiler Programı, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlendi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'in başkanlığında organize edilen toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) adına Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Genel Sekreter Abdullah Ayaz ve Dış İlişkiler ile Milli Takımlar İdari Direktörü Buğra Cem İmamoğulları katıldı.

Toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yanı sıra UEFA üyesi 55 federasyonun başkanları, genel sekreterleri ve üst düzey yöneticileri de katıldı. 

Etkinlikte, UEFA kulüp müsabakalarının yeni formatı ve hakemlik konuları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yönetimsel ve finansal yönleriyle mercek altına alındı. Avrupa ve dünya futbolunun gelişimi, geleceği ve son gelişmeler de toplantıda değerlendirildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.