'Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, sanatçılar değil'

31 Mart seçiminin kazananı Ekrem İmamoğlu, sanatçıların 'Her şey çok güzel olacak' paylaşımlarının ardından AKP'nin "Kayıt ettik" açıklamalarına "Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz" şeklinde yanıt verdi.31 Mart'ta...

31 Mart seçiminin kazananı Ekrem İmamoğlu, sanatçıların 'Her şey çok güzel olacak' paylaşımlarının ardından AKP'nin "Kayıt ettik" açıklamalarına "Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz" şeklinde yanıt verdi.

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan, ancak daha sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından hukuksuz bir şekilde mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, "Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından mazbatası geri alınan seçilmiş Başkan Ekrem İmamoğlu, bir tweet attı ve "Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelecek
Arzu Çerkezoğlu “Taksim’e neden girilemedi” sorusunu yanıtladı
"Lükse ve şatafata son vereceğiz"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı aldı
Fatih Erbakan: Belediyeleri Rüşvetten ve İsraftan Arındıracağız