Hadise: Erkeğin maddi gücü önemli, dedi! Yer yerinden oynadı!

Ünlü müzisyen Hadise, açıklamaları ile sosyal medyanın diline düştü! Hadise konuk olduğu bir programda şunları konuştu: "Erkeğin maddi gücü önemli. 'Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben"

Hadise, geçtiğimiz gün dijital platformda yayınlanan programa konuk oldu. Ünlü müzisyen özel hayatına ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekti.

"İlişkimde bedelini ödediğim tatiller vardı. Bir erkeğin dürüst olup şöyle demesi iyi olurdu: 'Şu anda öyle bir durumda değilim, hadi ayrılalım!' Ama bir adamın finansmanı.' Hadise, "Güç önemlidir" dedi. "Soruyorum: neye güveniyorsun ve bana dönüyorsun?" Ben de "Buraya güven gelsin" diye bir mesaj paylaştım. "Haydi, bu kadını tüm gücünle taşıyabiliyorsan" dedi.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Özel hayatından bahseden Hadise, bir süredir bekar olduğunu belirterek, şunları kullandı. ifadeler :

"Hayatımda ilk defa kendimi iyi hissettim. Hayatımda yalnızdım. Yani aşk çok sevdiğim bir şey ama şu an hayatımda kimse yok."

"ANNE OLMAK İSTİYORUM"


Hadise, yeniden evlenip çocuk sahibi olmak istediğini belirterek, "Bunun bitebileceğini düşünüyorum. Benim gibi çılgın, yaratıcı bir kadın için hayat tek bir kişiyle mutlu olamaz. Tekrar evlenir miyim diye sorarsan evet diyeceğim. Tekrar boşanır mıyım diye sorarsanız evet diyeceğim. Yeğenim Melik Hamza'ya da bebek istiyorum. Çocukları çok seviyorum. Bu dünyada çok güzel bir çocuk yetiştirdiğime inanıyorum. Bu yüzden anne olmak istiyorum" dedi.

"SAHTE HESABIM VAR"


Hadise, sosyal hesabında birini takipten çıkardığında "Sahte hesabın var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "dedi ve şöyle dedi: "Evet, sahte hesabım var. Kendi hesabımdan bir şeyi beğendiğimi hayal edin... Bu olayın nereden çıktığını düşünün. "Çok büyük bir risk olduğu için her şeyi sahte bir hesapla kontrol ediyorum" diye yanıtladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.