Hadise 'Her halimizle çok güzeliz'

Hadise'nin duygusal TikTok paylaşımıyla dikkat çektiği günlerde, podcast programında yaptığı çarpıcı açıklamalar da gündem oldu.

Hadise, duygusal TikTok videosuyla izleyicilerin ilgisini çekerken, son podcast görüşmesinde verdiği cesur yanıtlarla da dikkat çekti. Şarkıcı, ilişki ve evlilik konularındaki samimi açıklamalarıyla gündemde.

Şarkıcı Hadise, son TikTok paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü müzisyen, üzüntülü karelerden oluşan bir video paylaşarak altına şu notu düştü: "Kendimi; ağlarken, gülerken, en kuvvetli ve en güçsüz halimle çok seviyorum. Herkesin bu şablonla oluşturduğu videoları izlemek, görmek ve paylaşmak istiyorum. Her halimizle çok güzeliz."

38 yaşındaki Hadise, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast programında yaptığı açıklamalarla da gündeme gelmişti. Programda, "Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda evlenmiş, ancak 15 Eylül 2022'de Dinçerler'e boşanma davası açmıştı. Çift, 30 Eylül 2022'de Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.