Hadise ile 5 ay süren evlilikten sonra Mehmet Dinçerler'in kalbini ünlü oyuncu kaptı!

Ünlü işadamı Mehmet Dinçerler, popüler şarkıcı Hadise ile olan evliliği ve hızlı boşanmasıyla magazin dünyasında uzun süre konuşulmuştu. İkili, 2022 yılında sessiz sedasız nikah masasına oturmuş, ancak evlilikleri yalnızca 5 ay sürmüş ve ani bir şekilde boşanma kararı almışlardı.

Hadise ile sessiz sedasız bir şekilde evlenip yalnızca 5 ay süren bir evliliğin ardından boşanan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, aradığı aşkı sonunda bulmuş gibi görünüyor. Eski eşi Hadise'nin ünlü bir yönetmenle aşk yaşadığı iddialarının ardından, Dinçerler de ünlü bir oyuncu ile birlikte görüntülendi.

Dinçerler, son olarak "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisinde rol alan güzel oyuncu Çağla Boz ile Bebek’te kameralara yakalandı. İkili, birlikte keyifli bir şekilde yürüyerek sohbet etti.

Basın mensuplarının ilişki hakkındaki sorularına yanıt vermekten kaçınan ikili, "Spor yapıyoruz" diyerek konuyu geçiştirdi. Ancak bu açıklama, aralarında bir aşk ilişkisi olduğu yönündeki spekülasyonları artırdı. Dinçerler ve Boz'un kısa sürede yakınlaştığına dair söylentiler medyada dolaşmaya başladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.