Hadise O Ses Türkiye'de olmayacak

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin yeni sezon jürisinde Hadise’nin olmayacağını açıkladı. Ilıcalı, “Ebru Gündeş’le anlaştık, Jüride Beyaz olacak, Oğuzhan Koç’la konuşuyoruz” dedi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Acun Ilıcalı, TV8’de yayınlanan ‘Müge ile Gülşen’le 2. Sayfa’da  O Ses Türkiye’nin yeni sezon jürisi için açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, “O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye’ye” dedi.

Konuyla ilgili ‘Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’a da açıklama yapan Ilıcalı, Hadise’nin artık O Ses Türkiye’de olmayacağını belirterek “Hadise’nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz. Hadise’yi O Ses Rap’te göreceğiz” dedi.

Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisiyle ilgili gelen soruya ise, “Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak lakin iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O Ses Rap yapacağız. Hadise’yi O Ses Rap’te düşünüyoruz. Hadise’nin O Ses Türkiye’deki yerine bir isim düşünüyoruz… O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik” yanıtını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Devrim Erbil'in yaşamı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!