Hadise oyuncu olmaya karar verdi

O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan güzel şarkıcı Hadise, Kaan Yıldırım ile dolu dizgin bir şak yaşamaya devam ediyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım ikilisi ise sosyal medya hesapları da aktif bir şekilde kullanıyor. Her paylaşımıyla büyük yankı uyandıran Hadise, sevenlerine sürpriz yaparak Hekimoğlu dizisinde rol alacağı konuşulmaya başlandı. 

Kısa bir süre önce koluna hem kendisinin hem de sevgilisinin baş harflerini kazıtan Hadise dikkatleri üzerine çekmişti. Paylaştığı bir fotoğrafla ortaya çıkan dövme uzun bir süre gündemde yer almıştı. Sevilen popçu ise herhangi bir açıklama yapmadan hayranlarını merakta bırakmıştı.

2020 yılının ortalarında başlayan ilişkiler hayran kitleleri tarafından çok beğenilmişti. 8 aylarında sürpriz bir şekilde ayrılan ikili kısa bir süre sonra yeniden bir araya geldi. Sosyal medya hesaplarından birlikte bulundukları fotoğrafları paylaşan ikiliye binlerce yorum ve beğeni gelmişti. Şimdi ise setten fotoğraf paylaşan ikili hayranlarının kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Dizinin setini misafir olarak giden Hadise'nin dizide bir bölüm yer alacağı da paylaşılan fotoğrafın ardından ortaya atılan iddialardan birisi oldu. Kaan Yıldırım'dan ya da Hadise'den ise bu yönde herhangi bir açıklama gelmedi. Kanal D ekranlarında yer alan Hekimoğlu dizisi ise her hafta ekranlara gelerek kemik izleyicisi tarafından büyük bir ilgi görüyor.

Salı akşamları ekranlara gelen doktor dizisinde Ateş Hekimoğlu'nun hayatı ve doktorluk süreci anlatılıyor. Diğer doktorlardan farklı olan dizide, Timuçin Esen Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Ele aldıkları farklı vakaları ekranlara getiren Hekimoğlu dizisi, Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı