Hadise sel felaketinin ardından isyan etti! 'Yeter artık'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşinden bölgede şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Hadise Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan sel felaketiyle ilgili paylaşım yapmış oldu. 'Yeter artık' diyen meşhur şarkısı üzüntüsünü dile...

Ülkemizde yaşanmış olan ve asrın felaketi olarak vasıflandırılan depremlerin peşinden şimdi de Adıyaman ve Şanlıurfa'yı sel vurdu. Şanlıurfa’da sel felaketi sebebiyle 9 şahıs yaşamını yitirdi.

Adıyaman’da sel sularına kapılan konteynerdeki 1 şahıs yaşamını yitirdi. Bölgede arama kurtarma emekleri ise devam ediyor.

İlk günden beri depremzedeler için seferber olan ve yardım çağrıları icra eden ünlü şarkıcı Hadise yaşanmış olan felaketler karşısında sessiz kalamadı. 'Yeter artık' diye isyen eden meşhur isim takip edenleri ile üzüntüsünü paylaştı.

Hadise, Instagram hesabından şunları yazdı: "Yeter artık diye bağırmak isterim! Depremde hayata tutulan insanlarımızı şimdi selde mi kaybedeceğiz? Çadırların sular içinde kaldığını da gördük. Konteyner evlerin sular içinde yüzdüğünü de. Yazık."

Şarkıcı Hadise, depremzedeler için hem Türkiye'de hem de Hollanda'da yardım toplamıştı. Belçika'yı da ayağa kaldırmıştı. "People Help the People" şarkısını yeniden yorumlayıp geliri afetzedelere bağışlayacağını açıklamıştı. Hadise, Flaman şarkıcılarla bir araya gelip depremzedeler için People Help the People adlı şarkıyı seslendirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Devrim Erbil'in yaşamı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!