Hadise yeni evine servet ödedi ama taşınamıyor! Artan tadilat fiyatları canını sıktı

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonrasında paraya kıyarak Yeniköy'den 40 milyon TL'ye ev alan Hadise yeni evine bir türlü taşınamadı. Hadise evin yenilenmesi için 3 milyon TL bütçe ayırdı fakat artan tadilat tutarları yüzünden...

Mehmet Dinçerler ile olaylı biten evliliğinden sonrasında yeni ev için kesenin ağzını açan Hadise beklenmedik harcamalarla şoke oldu.

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonrasında kendisine Yeniköy'de 40 milyon TL'ye bir yalı dairesi satın alan meşhur popçu, tadilat için de 3 milyon TL'lik bütçe ayırmıştı.

Ancak aradan geçen zamana karşın, Hadise bir türlü evine yerleşemedi. Henüz İstinye'de oturmaya devam ededen şarkıcının, evin yenilenmesi için ayırdığı bütçe, artan maliyet ve eklenen detaylarla iyice arttı.

Hadise artan fiyatlar yüzünden evine bir türlü yerleşemedi.

Dekorasyon mevzusunda birkaç detay daha ilave olarak isteyen Hadise'nin tadilata ödemesi ihtiyaç duyulan rakamın ise 3'ten 5 milyon TL'ye çıkmış olduğu iddia edildi.

2022'nin en oldukça konuşulan vakası Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin 5 aylık birlikteliği ve sonrasında yaşananlardı. Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye düzmece yüzük taktığı iddia edilirken bir taraftan da Hadise'nin, Ebru Gündeş'le evli olduğu dönem Reza Zarrab'la yasak aşk yaşamış olduğu iddiaları günlerce konuşulmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor
Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim