Hadise'den kadın cinayetleri tepkisi: "Çok acil değişmeli, biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız!&q

Önceki akşam sahne alan ünlü şarkıcı Hadise, performansı sırasında son zamanlarda ardı arkası giderek kesilmemeye başlayan kadın cinayetlerine karşı tepkisini güçlü bir şekilde dile getirmiş bulundu.

Önceki akşam sahne alan ünlü şarkıcı Hadise, performansı sırasında son zamanlarda ardı arkası giderek kesilmemeye başlayan kadın cinayetlerine karşı tepkisini güçlü bir şekilde dile getirmiş bulundu. Sahneye çıkmadan önce kadın hakları ve toplumsal şiddet konularına dikkat çeken sanatçı, konuşmasında bu sorunların toplumun her kesimini ilgilendirdiğini vurgulayarak devleti aksiyon almaya davet etti.

"DEVLET, KADINLARIMIZA, ÇOCUKLARIMIZA VE HAYVANLARIMIZA SAHİP ÇIKMALI..."

Hadise, önceki akşam verdiği bir konserde son yaşananlara dikkat çekerek; "Biz ne yaşıyoruz? Biz kadınlar kolaylıkla otomobilimize yürüyemeyecek miyiz? Arabaya yürümek bile bizi korkutuyorsa, demek ki bu ülkede çok acil bir şeyler değişmeli. Biz bunun için yalvarmak zorunda mıyız? O yüzden ümit ederim devlet, bizi duyuyordur. Çünkü biz bunu tek başımıza yapamayız. Devlet, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve hayvanlarımıza sahip çıkmalı..." diyerek isyan etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.