Hadise’nin Dizi Ücreti Dudak Uçuklattı! İlk Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı!

Son dönemde iddialı sahne kostümleri ve özel hayatıyla sıkça gündeme gelen Hadise, şimdi de Esas Oğlan dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının, dizinin yönetmeniyle aşk yaşadığı iddiaları da sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Özel hayatıyla son günlerde sıkça konuşulan ünlü müzisyen Hadise, rol aldığı dizideki sahneleriyle adından söz ettirmeyi başardı.

OYUNCULUĞU BEĞENİLDİ

Hadise, başrolünde yer aldığı Esas Oğlan dizisinin yapımcısı BKM’nin düzenlediği "Bir Cumhuriyet Şarkısı" filminin galasına katıldı. Galada, Hadise'nin Şenol Sönmez ile yan yana görüntülenmesi, ikilinin ilişkisine dair spekülasyonları artırdı. Ancak çift, ilişkileri hakkında sorulan sorulara yanıt vermekten kaçındı. Hadise, "Doğru anda konuşuruz" diyerek konudan uzaklaştı.

CESUR SAHNELERİ OLAY OLDU

Gain platformunda yayınlanacak olan Esas Oğlan dizisinin tanıtımıyla birlikte Hadise, dizideki performansıyla izleyicilerin takdirini topladı. Özellikle ateşli sahneleri, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

"HADİSE OLAYSIN"

Hadise'nin oyunculuk kariyerine ilk adım attığı Esas Oğlan dizisindeki cesur sahnelerine dair izleyicilerden olumlu yorumlar geldi. "Hadise olaysın", "Çok iyi görüyor, heyecanla bekliyorum", "Sahneleri çok iyi", "Mükemmel, bu kadarını beklemiyordum" gibi ifadelerle sosyal medya kullanıcıları, Hadise’nin performansını övgüyle değerlendirdi.

ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATMIŞTI

Hadise’nin 8 bölümlük dizi için alacağı ücretin 10 milyon TL olduğu iddia edilmişti. Bu miktar, sanatçının dizideki rolü için ne denli büyük bir beklenti içerisinde olduğunun bir göstergesi olarak dikkat çekti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.