Hadise’nin sahnede attığı yüzük değersiz aksesuar çıktı

Boşanma kararı alan şarkıcı Hadise, İstanbul konseri sırasında Mehmet Dinçerler’in geri istediği iddia edilen yüzüğü çıkarıp atmasıyla gündem oldu. Hadise’nin sahnede attığı yüzüğün başka bir yüzük olduğu öğrenildi.

Çırağan Sarayı’nda nisan ayında yapılan düğünle evlenen Hadise, mayıs ayından bu yana ‘sanat hayatımı kısıtlayıcı tutum sergilemeye başladı’ dediği eşi Mehmet Dinçerler’den boşanma kararı aldı.

Boşanacağını sosyal medyadan duyuran Hadise hakkında bir diğer iddia ise Mehmet Dinçerler’in hem evlilik teklifi ettiği sırada verdiği yüzüğü hem de düğünde takılan takıları istemesiydi Konserlerine devam eden Hadise son olarak İstanbul’da verdiği konser sırasında ‘Prenses’ şarkısını söylerken, sahnede yüzüğü çıkarıp kenara fırlatmasıyla gündem oldu.

SAHNEDE BAŞKA YÜZÜK FIRLATTI

Hadise’nin sahnede attığı yüzük, değersiz bir aksesuar çıktı. Hadise’nin, Mehmet Dinçerler’in hediyesi olan 3 milyon lira değerindeki yüzüğü kasasında sakladığı iddia edildi. Evliliği boyunca iş yoğunluğu nedeniyle İstanbul ve Kıbrıs başta olmak üzere 7 konserini iptal eden Hadise’nin evli kaldığı 4 ayda zararı ise 6 milyon TL.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'