Hafızalardan silinmeyecek cenaze töreni /"Belmondo, devlet töreninde The Professional" filminin müzi

Jean Paul Belmondo, Les Invalides'deki devlet töreninin ardından "The Professional" filminin büyük besteci Ennio Morricone tarafından yapılan müziğiyle uğurlandı. Sahneye ne büyük veda.

Hafızalara kazınan aktör Jean-Paul Belmondo için hatırlardan silinmeyecek cenaze töreni
Geçen pazartesi 88 yaşında hayatını kaybeden dünyaca ünlü Fransız aktör Jean-Paul Belmondo için Paris'te unutulmaz bir tören düzenlendi.

Napolyon'un ebedi istirahatgahının bulunduğu Les Invalides Müzesi'nde gerçekleştirilen devlet törenine binlerce kişi katıldı.

Yaklaşık bin kişinin altın kubbeli Les Invalides anıtının geniş avlusuna girmesine izin verilirken, yine binlerce kişi anıtın dışındaki yeşil alana kurulan dev ekranlardan Fransa tarihinin bu en duygusal anlarından birine tanıklık etti.

Belmondo, Les Invalides'deki devlet töreninin ardından "The Professional" filminin büyük besteci Ennio Morricone tarafından yapılan müziğiyle uğurlandı

Fransız Yeni Dalga sinemasının ikonik filmlerinden 'Serseri Aşıklar'ın yıldızı Jean-Paul Belmondo için cuma günü ailesinin katılımıyla bir cenaze merasimi düzenlenecek.

Les Invalides'de son olarak efsanevi Fransız şarkıcı Charles Aznavour için bir tören düzenlenmişti. Ekim 2018'de hayatını kaybeden Aznavour için gerçekleştirilen törene Jean-Paul Belmondo da katılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Muğla Korolar Şenliği 2. Kez Coşkuyla Başladı
Serinin son filmi olacaktı... Hızlı ve Öfkeli bu kez üzdü!
'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde kadroya katılacağı duyuruldu
Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranları ile bir araya geldi!
Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak