Hafsanur Sancaktutan mastürbasyon sahnesi hakkında konuştu: "Genç kadınlara örnek oluyorum"

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, dijital platformda yayınlanan dizideki cesur sahneler hakkında konuştu. Özellikle mastürbasyon sahnesiyle gündeme gelen Sancaktutan, oyunculukta cesaretin önemine vurgu yaparak genç kadınlara örnek olma sorumluluğunu üstlendiğini belirtti.

Dijital platformda yayınlanan bir dizideki mastürbasyon sahnesiyle gündeme gelen ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, sessizliğini bozdu ve cesur sahnelerle ilgili görüşlerini paylaştı.

Hafsanur Sancaktutan, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dünyayla Benim Aramda dizisindeki mastürbasyon sahnesiyle eleştirilere maruz kalmıştı.

OYUNCULUK CESARET İŞİDİR

Sancaktutan, oyunculukta sahne ne gerektiriyorsa yapacağını belirterek, oyunculukta cesaretin önemine vurgu yaptı. Genç kadınlara örnek olma sorumluluğunu da üzerine aldığını ifade ederek, "Oyunculukta sahne ne gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz. Benim yaşımdaki birçok genç kıza örnek olduğumu biliyorum. Özellikle genç kadınlarımızla ruh arkadaşı olmak özel bir durum diyerek, 'insanların içinde ne ağlamaktan ne kahkaha atmaktan çekinirim." dedi.

FİZİKSEL GÜCÜNDEN DESTEK ALIYOR

Genç kadınlara örnek olma bilinciyle hareket ettiğini söyleyen Sancaktutan, karakterini anlatabilmek adına fiziksel gücünden destek aldığını dile getirdi. Ağlamaktan veya kahkaha atmaktan çekinmediğini, özgür biri olduğunu belirtti. Sancaktutan açıklamalarında "Özgürüm ve karakterimi anlatabilmek adına Hafsanur’un fiziksel gücünden destek alıyorum" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!