Hajradinovic'in Asist Zaferi: Süper Lig'de Zirvede, Avrupa'da İz Bıraktı

Süper Lig'in 30. haftasında Haris Hajradinovic'in 15 asistle zirveye oturduğu nefes kesen şampiyonluk yarışı sürerken, Avrupa'nın beş büyük liginde de adını duyurdu. Kasımpaşa'nın yıldızı, Bellingham'ı geride bırakarak ikinci sıraya yerleşti.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında adeta bir asist şöleni yaşanırken, Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Haris Hajradinovic, 15 asistle zirveye oturarak dikkatleri üzerine çekti ve Avrupa'nın beş büyük ligi arasında da adını duyurmayı başardı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftası geride kalırken, şampiyonluk yarışı nefes kesici bir seviyeye ulaşmış durumda. Bu heyecan dolu mücadelede öne çıkan isimlerden biri de Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Haris Hajradinovic oldu. Sezon boyunca gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Hajradinovic, Süper Lig'de oynadığı 30 maçta 3 gol atıp tam 15 asist yaparak asist krallığında zirveye oturdu.

Boşnak orta saha oyuncusu, sadece Süper Lig'de değil, aynı zamanda Avrupa'nın beş büyük liginde de adından söz ettirdi. Son İstanbulspor maçında takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Hajradinovic, Avrupa'nın en önemli yıldızları arasında yerini aldı. Asist krallığı yarışında LaLiga'nın süper yıldızı Jude Bellingham'ı geride bırakarak büyük bir başarı elde etti.

Avrupa'nın beş büyük liginde asist krallığında ikinci sırada yer alan Hajradinovic, LaLiga'da 16 asist yapan Bellingham'ı yakından takip ediyor. Ayrıca Ante Budimir ve Borja Mayoral ile birlikte aynı sayıda asiste imza atmış durumda. Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'nın en prestijli liglerinde de bu performansıyla adından söz ettiren Haris Hajradinovic, futbol dünyasında büyük bir iz bırakmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist