Hakan Çalhanoğlu: Arda idmanda kasığından sakatlık geçirdi

Portekiz mağlubiyeti sonrası konuşan A Milli Futbol Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu maç hakkında konuştu. Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler'in idmanda sakatlık geçirdiğini de açıkladı. Sakatlık geçirdiği için maçta yokmuş!

Futbol takım kaptanları Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek ve Cenk Tosun, Portekiz'e 3-0 mağlup olan maçın ardından konuştu..

Çalhanoğlu'nun açıklamalarından alıntılar:

"Dünkü maç dünyanın sonu değil. Kazalar oldu, istemediğimiz şeyler oldu. Olacak ama futbolda daha önce yaptığımız bir şey var. Beraberlik bile bizim için yeterli olacaktır. Ekibimiz buna inanıyor. Bekleyelim, görmemiz lazım. Umarım bu gruptan kurtuluruz.

Hakan ne yazık ki sahada çok koşuyor, çok mücadele ediyor ama istediği sonuçları alamıyor. Bazen insanlar duygusallaşıyor ama ben bunu göstermiyorum. Ben her zaman takımın iyi işler yapmasını ister. Teknik direktör izin verirse oynarım."

"ARDA GÜLER NEDEN OYNAMIYOR?"

Çalhanoğlu, "Arda Güler neden oynamadı?" sorusuna şu soruyu yanıtladı: Arda'nın sakatlığını bilmiyorsunuz, bilmiyorsunuz... Arda antrenmanda kasığından sakatlandı, bu yüzden burada oynamadı. Savunmasında koç, oynamamasına izin vermeme kararı aldı. Teknik direktör bunu yansıtmak istemedi."

Tosun şunları söyledi: "Oynamaya hazırım. Mental ve fiziksel olarak formdayım. Yol gösteren bir hocamız var, onun kararlarına uyuyoruz. Biz burada Türk bayrağını temsil ediyoruz. "Hocanın kararına saygı duyuyorum ama oynamaya hazırım ve oynamak istiyorum" dedi.

"Ağır bir sakatlık atlattım" diyen Yüksek, şunları ekledi: "60 gün sahada değildim. ama antrenörümle konuştuğumuzda kendimi iyi hissettiğimi, yavaş oynayacağımı biliyorum ama son kararı antrenörümüz verecek dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.