Hakan Çalhanoğlu: “Sahada Olmamak Acı Vericiydi”

Hakan Çalhanoğlu: “Sahada Olmamak Acı Vericiydi”A Milli Takım’ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, EURO 2024’te Avusturya maçında cezalı olduğu için sahada olamamanın üzüntüsünü yaşadığını ifade etti. Çalhanoğlu, “Hedefimiz tabii ki kupa kaldırmak” dedi.

A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya maçında cezalı olduğu için sahada olamamanın üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi. Çalhanoğlu, takımın çeyrek finalde Hollanda karşısında büyük bir mücadele sergileyeceğini ve en büyük hedeflerinin kupayı kaldırmak olduğunu vurguladı.

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü karşılaşacak. Cezalı olduğu için Avusturya maçında forma giyemeyen Hakan Çalhanoğlu, Sabah gazetesine konuştu.

"Sahada Olmamak Acı Vericiydi"

EURO 2024 son 16 turundaki Avusturya maçıyla ilgili duygularını paylaşan Hakan Çalhanoğlu, "Maçı izlerken çok heyecanlıydım. Dışarıdan izlemek gerçekten zor bir deneyimmiş. Bir daha böyle bir durum yaşamak istemiyorum. Çekya maçında beklemediğim bir sarı kart gördüm ve Avusturya karşılaşmasında cezalı duruma düştüm. Sahada olamamak gerçekten acı vericiydi. Ancak takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum; müthiş bir mücadele sergilediler ve bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Bu maçtan önce kampta gerçekten çok iyi hazırlandık." dedi.

"Hocanın Bir Bildiği Vardır, Biz de Onun Arkasındayız"

A Milli Takım'ın teknik direktörü Vincenzo Montella hakkında da görüşlerini belirten Çalhanoğlu, "Tüm analizlerimizi ve çalışmalarımızı dört dörtlük yaptık. Normalde 4’lü savunma sistemiyle oynuyorduk ama bu maçta hocamızın planı doğrultusunda 3’lü savunma sistemiyle oynadık. Hocanın farklı bir sistemi vardı ve biz de onun arkasındayız. Onun dediği her şeyi uygulamaya çalışıyoruz. Avusturya maçında da bunu sahada yansıttık." şeklinde konuştu.

"En Büyük Hedefimiz Tabii Ki Kupa Kaldırmak"

EURO 2024 hedefleri hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Herkesin mutluluğu ve sevinci bizim için çok önemli. Birliğimiz bize bu sonuçları getiriyor. Bizim en büyük hedefimiz tabii ki kupa kaldırmak. İnşallah finale ulaşırız." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.