Hakan Fidan'ın Blinken'i karşılama anı ve bakışları gündem oldu: "Çok rahat, çok profesyonel&qu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğindeki ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın ABD Büyükelçisi Jeffry Flake'e yönelik bakışları gündeme oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen diplomatik görüşmede, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın ziyareti dikkat çekti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'nin de hazır bulunduğu toplantıda, özellikle Hakan Fidan'ın ABD Büyükelçisi Flake'e yönelik bakışları gündemin odağı oldu.

DİPLOMATİK GÖRÜŞMEDE ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI

Türkiye'de gerçekleşen ve basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme öncesi paylaşılan fotoğrafta, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bakışları dikkat çekti. Erdoğan'ın kabul ettiği Blinken, önce Hakan Fidan ile bir araya geldi ve görüşme, İstanbul'da bulunan Vahdettin Köşkü'nde yaklaşık iki saat sürdü. Görüşmede, Gazze'deki savaş, insani kriz, İsveç'in NATO'ya katılım süreci, ikili ve bölgesel konular ele alındı.

HAKAN FİDAN VE BLİNKEN ARASINDA DİKKAT ÇEKEN BAKIŞLAR

Bakan Fidan'ın ABD Büyükelçisi Flake'e yönelik bakışları, diplomatik ilişkilerin karmaşıklığını yansıtan detaylar arasında yer aldı. Görüşmenin ardından yapılan açıklamalara göre, taraflar arasında önemli konuların ele alındığı belirtildi. Ancak, Fidan'ın bakışları, Türk-Amerikan ilişkilerindeki gerilimi düşündürmeye yetti.

BLİNKEN'İ KARŞILAMASINDAKİ HAL VE TAVIRLARI DA GÜNDEM OLDU: "ÇOK RAHAT, ÇOK PROFESYONEL"

Hakan Fidan'ın ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'i karşılarken sergilediği hal ve tavırlar, sosyal medyada geniş yankı buldu. Gözlerin üzerinde olduğu bu önemli buluşmada Fidan'ın duruşu, birçok kullanıcı tarafından "çok rahat, çok profesyonel" olarak nitelendirildi. Sosyal medya platformlarında paylaşılan fotoğraflar ve videolar, Fidan'ın diplomasiye uygun sakinliği ve özverili duruşuyla dikkat çekti.

İŞTE GÜNDEM OLAN O VİDEO...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi