Hakan Kutlu'dan önemli açıklama: “Deplasmanda 1 puan önemli”

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, önemli detaylar verdi! Altay beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, başarı hakkında genel bir açıklama yaptı! "Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı."

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Altay beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Gerçekten kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Önümüzde isteyen ve çok koşan genç bir takım vardı." dedi.

Trendyol 1. Lig 22. Hafta Erzurumspor FK, konuk Altay'la 0-0 berabere kaldı. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonrası şunları söyledi: "Gol şansımız vardı, iki topumuz direğe çarptı. Öte yandan rakibin duran toptan dönen bir topu var. 3-4 çok net pozisyonlar yakaladık. Kazansaydık maçın ilerleyen dakikaları bizim için çok daha kolay olurdu ama bu tip maçlarda rakibin direnci artıyor çünkü gol atamıyor. Altay gibi takımlardan bir puan uzakta olmak hiç de fena değil, özellikle de çok koşan ve bunu çok isteyen genç bir takıma karşı. Artık önümüzde çok önemli bir Adanaspor maçı var. "İyi hazırlanıp onu kendi sahamızda yenmek istiyoruz." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş Basketbol Takımı, Başantrenör Dusan Alimpijevic İle Yola Devam Ediyor
Nigel Hayes-Davis EuroLeague'de Parlıyor: Rekorlar Kırıyor!
Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho Müjdesi!
Wanda Nara Mauro Icardi'yi çıldırtacak kararını duyurdu! O pozlar İcardi'yi çıldırtacak!
Türk Hakem Emin Moğulkoç, Berlin'deki Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Görev Alacak