Hakan Şükür'le Fatih Altaylı kapıştı: Neden yüksek ücretle gazetende yazmamı istedi?

Gazeteci Fatih Altaylı, Bloomberg HT canlı yayınında “Şimdi mesela dönüyorlar, diyorlar ki; Galatasaraylı futbolcular vardı. Doğru vardı. Onların büyük bölümünü de ben attım kulüpten. O futbolcularla mücadele eden tek...

Gazeteci Fatih Altaylı, Bloomberg HT canlı yayınında “Şimdi mesela dönüyorlar, diyorlar ki; Galatasaraylı futbolcular vardı. Doğru vardı. Onların büyük bölümünü de ben attım kulüpten. O futbolcularla mücadele eden tek adam bendim ortada görünen. Galatasaray'da gizliden bu konuya eğilenler vardı belki ama açık mücadele eden bendim. Bu yüzden de hem Zaman gazetesinin hem de iktidar partisi ile cemaat ortak hareket ettiği için partiye yakın gazetelere hedef olan yine bendim. Hakan Şükür'den ötürü, Hakan Ünsal'dan ötürü'' dedi.

FETÖ suçlaması nedeniyle yurtdışına kaçan eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür ise bu ifadelere tepki gösterdi. Hakan Şükür, “Gazetesine inanılmaz övgüler dizerek, çok yüksek ücretle yazmamı neden istediğini de açıklarsa sevinirim'' ifadelerini kullandı.

TWITTER'DAN YANIT VERDİ

Twitter adresinden açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, şunları söyledi: “Sayın Altay'lı bu iddiada bulunmuş.Bu iddianın tarafı değilim,Böyle bir örgüt bilmiyor Ve tanımıyorum ama şunu da sormak isterim kendisine Galatasaray'dan attığını iddia ettiği bir oyuncuya çok yüksek miktarlar ödeme isteği nasıl izah edilebilir? Nasıl olsa meydan boş..!! Daha farklı şeyler de söylerim.O teklifi neden kabul etmediğim ve kendisine neler söylediğimi de gerekirse yazarım.Biraz karakter lütfen..!! Konjonktür'e ve zamanın ruhuna göre dönen adamlardan hiç haz almadığımı da söylemeliyim..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!