Hakem İsyanına MHK'dan Çarpıcı Yanıt: Sosyal Medya Hesabı Açılıyor!

Süper Lig'de hakem isyanı sonrası MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, sosyal medya hesabı açacaklarını ve hakem hatalarını 24 saat içinde açıklayacaklarını duyurdu. Gol çizgisi teknolojisinin de yolda olduğunu belirtti.

Süper Lig'de yaşanan hakem isyanları, futbol camiasını oldukça sarstı. Bu bağlamda Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özellikle zirveyi ilgilendiren kritik derbi öncesi yaptığı açıklamalarla hakem hatalarına yönelik emeklerini vurgulayan Gündoğdu, MHK'nın daha şeffaf bir iletişim kuracağını duyurdu.

MHK SOSYAL MEDYAYA GİRİYOR

Hakem eleştirileri karşısında daha şeffaf olacaklarını belirten Gündoğdu, "MHK sosyal medya hesabı açacak. Eğer maçta eleştiri konusu olan bir pozisyon yaşanırsa, 24 saat içinde bu hesabımızdan kararın doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu açıklayacağız" ifadelerini kullandı. Bu adımın, hakem hatalarına dair kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla atıldığını söyleyen Gündoğdu, ayrıca yakın gelecekte gol çizgisi teknolojisinin de futbol ligine entegre edileceğini belirtti.

MHK'nın bu yeni iletişim stratejisi, futbolseverler arasında hakemlik mesleğine olan güvenin artırılması hedefini taşıyor. Gündoğdu, MHK'nın daha etkili bir yönetim modeliyle hakemlerin işini daha da kolaylaştıracağını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.