Hakem Volkan Bayarslan, Turkcell Süper Kupa Derbisinde Düdük Çalacak!

Turkcell Süper Kupa heyecanı! Galatasaray ile Fenerbahçe, bugün Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Volkan Bayarslan düdük çalacak. Mücadelede VAR'da Koray Gençerler görev yapacak. Büyük rekabet 21.30'da başlıyor!

Bugün akşam saatlerinde Türk futbolunun en heyecan verici mücadelelerinden biri gerçekleşecek. Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa için Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Hakem Volkan Bayarslan yönetimindeki bu müsabakada VAR koltuğunda Koray Gençerler olacak. Futbolseverler, ezeli rekabetin zirve yaptığı bu maçı sabırsızlıkla bekliyor. Heyecan dolu mücadele saat 21.30'da başlayacak.

Bugün akşam saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Turkcell Süper Kupa maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Türk futbolunun ezeli rekabetinin iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Derbinin düdük çalıcısı olarak hakem Volkan Bayarslan sahaya çıkacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacaklar.

Müsabakanın önemli anlarında VAR koltuğunda oturacak isim Koray Gençerler olacak. Gençerler'e AVAR'da Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat eşlik edecekler.

Bu kritik karşılaşma, Türk futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor ve heyecanla beklenen bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Heyecanı: Efsane Teknik Direktör Geri Dönüyor!
Trabzonspor'un Büyük Haftası: Ligde Üçüncülüğü ve Kupa Zaferi İçin İstanbul Yolcusu
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe sürprizi geldi!
Ünlü iş adamı Aziz Yıldırım'ı reddetme kararı aldı!
FIFA'da İsrail'e Karşı Adım: Filistin Futbol Federasyonu Cezalandırılma Talebini Güçlendiriyor