Hakim Ziyech Galatasaray'dan ayrılıyor: İtalyan devi Faslı oyuncu için harekete geçti

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden biri olan Hakim Ziyech için devre arasında İtalyan devinin ilgisi artıyor. Faslı kanat oyuncusunun performansında beklenen patlamayı yaşayamaması, sarı-kırmızılı yönetimi harekete geçirdi.

Galatasaray'da sezon başında transfer edilen Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele gibi yıldız isimler, beklenen performansı sergileyemedi. Özellikle büyük umutlarla transfer edilen Faslı kanat oyuncusu Hakim Ziyech'in adı, devre arasında takımdan ayrılacaklar listesine eklendi.

AVRUPA'NIN GÖZDE TAKIMLARI İLGİ GÖSTERİYOR

Galatasaray'ın devre arasında gönderebileceği isimlerden biri olan 30 yaşındaki Hakim Ziyech için Avrupa'nın önemli kulüpleri devreye girdi. Yaz transfer döneminde Chelsea'den kiralanarak sarı-kırmızılı formayı giyen Ziyech'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

İTALYAN DEVİ ROMA FASLI OYUNCUYA TALİP OLDU

A Spor'un haberine göre, Serie A ekibi Roma, Hakim Ziyech'e ilgi duyan takımlar arasında yer alıyor. İtalyan devi, Faslı yıldız için 5 ile 8 milyon Euro arasında bir bonservis teklifi hazırladı. Roma'nın, Ziyech'i transfer ederek kadrosunu güçlendirmek istediği ve bu hamleyle Paulo Dybala'nın yerine bir alternatif aradığı belirtiliyor.

GALATASARAY'IN SÖZLEŞME YENİLEME ÖNCELİĞİ BULUNUYOR

Galatasaray yönetimi, Hakim Ziyech ile sözleşme yenileme konusunda öncelikli olarak hareket etmeyi planlıyor. Ancak İtalyan devi Roma'nın bu transferde ciddi adımlar attığı ifade ediliyor. Ziyech'in geleceği, transfer pazarında merak konusu olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Gönderme!
Ali Koç, Dursun Özbek'in "delikanlıysan gel" sözlerine yanıt verdi!