Hakkari'de Sınır Ticareti Patladı! Kamyonette 6 Kilo Altın Bulundu!

Hakkari'nin Derecik ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda 6 kilo külçe altın ele geçirildi. Piyasa değeri 17 milyon 600 bin TL olan altınlara el konulurken, iki şahıs hakkında adli işlemlere başlandı.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir kamyonette yapılan aramada toplamda 6 kilo külçe altın ele geçirildi. Olay, Hakkari Valiliği’nin yaptığı açıklamayla gün yüzüne çıktı.

Valilikten alınan bilgiye göre, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Derecik ilçesinde yasadışı yollarla kayıt dışı altın sevk edileceği yönünde bir duyum aldı. Duyum üzerine harekete geçen jandarma, titiz bir çalışma yürüterek şüpheli bir kamyoneti tespit etti.

6 KİLO KÜLÇE ALTIN YAKALANDI!

Yapılan detaylı aramada, araçta bulunan şoför N.C. ile yanında bulunan G.C. isimli şahısların üzerinde, piyasa değeri 17 milyon 600 bin TL olan 6 adet 1 kilogramlık külçe altın bulundu.

Yetkililer, toplumda güvenliği sağlamak için her türlü önlemi alacaklarını ve yasa dışı faaliyetlere göz açtırmayacaklarını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.