Hakkında soruşturma başlatılan Dilan Çıtak: Fatih Altaylı çok güzel bir şey söyledi!

Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferinde Dilan Çıtak Dörter, uçaktaki kabin memuruyla kedisi yüzünden tartıştı. Görevli tarafından uçaktan indirilen Dörter, şikayet üzerine ifade vererek serbest kaldı.

17 Eylül'de Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferini yapan uçaktaki bir kabin memuru, müzisyen İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Dörter'i, kural gereği kedisini pusetten çıkarmaması için uyarmıştı. Dörter’in görevliyle yaşadığı tartışmada fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi. İstanbul Havalimanı'na inişin ardından Dörter, polisler tarafından uçaktan indirildi. Kabin memuru, Dörter'den şikayetçi oldu ve müzisyen ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Çıtak Dörter hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlamasıyla soruşturma başlattı. Dörtel, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Haksızlığa uğradım. Sevgili Fatih Altaylı'nın söylediği gibi, 'Ben bu görüntünün öncesini bilmeden yorum yapamam.' Bu duyarlı ve ince bir yorumdu. Herkesin bu şekilde düşünmesini umuyorum. Olayın öncesi önemli ama sonuçta olmak istediğimiz pozisyon bu değildi. Ben daha duyarlı biriyim."

"Üzücü bir durum yaşadık, böyle olmasını istemezdim. Hayatım boyunca alçakgönüllü bir insan oldum. Olayda egolu biri gibi gösterilmek beni üzüyor. Süreç hukuka taşındı; gerekli açıklamalar avukatlarım tarafından ilerleyen zamanlarda yapılacaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.