Hakkında soruşturma başlatılan Kaftancıoğlu'na destek ve yeni açıklama

ABC Haber MerkeziCHP İstanbul İl Başkanı seçilen ve hakkında soruşturma başlatılan Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yine bir doktor olarak söylüyorum. 'Korkunun ecele faydası yok.' Saray kaybedecek...

ABC Haber Merkezi

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen ve hakkında soruşturma başlatılan Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Yine bir doktor olarak söylüyorum. 'Korkunun ecele faydası yok.' Saray kaybedecek halk kazanacak. Biz halkız, halkın partisiyiz" dedi.

Birleşik Haziran Hareketi de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı görevine seçilen ve sonrasında hakkında soruşturma başlatılan Canan Kaftancıoğlu için bir dayanışma mesajı yayımladı.

Günlerdir yürütülen karalama kampanyasına ve Kaftancıoğlu hakkında başlatılan soruşturmaya dair Haziran tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kaftancıoğlu'na destek vurgusu yapıldı.

'GERİCİ LİNCE KATILMAK BAŞKA ŞEYDİR!'

Öte yandan, ABC ve Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da 'bazı dostlarımıza' notuyla bir uyarıda bulundu. Yanardağ, konuyla ilgili paylaştığı Twitter mesajında, "İktidarın, seçildiğinin birinci günü hakkında soruşturma açtığı, yandaş basının linç kampanyası yürüttüğü CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na yönelik saldırılara karşı konulmalıdır. Bazı dostlarımıza da uyarı: Siyasal eleştiri başka, gerici linç kampanyasına katılmak başka şeydir!" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!
Schengen vizesine başvuru açıklandı: 6 milyar TL ödeme yapılmış
Belediyeden yeni doğan bebeklere ilk altın! Başvurular bugün açıldı